Sivut

maanantai 6. helmikuuta 2012


Eilen valittiin maallemme uusi presidentti, Sauli Niinistö voitti  n. 65/35 % Pekka Haavistoa vastaan. Vaalit saivat aikaan pitkästä aikaa kunnon arvokeskustelua. Äänestysprosentti jäi alhaiseksi reilusti alle 70 %.
Suomen lippu liehui sekä vaalien, että kansallisrunoilijamme Runebergin päivän takia. Lähdejuhlassa söimmekin runebergintorttuja.

 Juuri eilen pakkasen laskiessa kahteentoista asteeseen, haluan tuoda kuvaan Olavi Virran patsaan kesäisen kuvan. Mieleeni kohoaa uuden presidentin valinnan myötä kiitolliset sävelet korkeuksiin, kuten tässä patsaassa. 
Olihan eilen myös kynttelinpäivä ja sanotaan, että kevättä kynttelistä.
Mukavaa kevättä lukijani!

Jumala siunatkoon Herra Tasavallan Presidenttiä ja hänen perhettään ja antakoon viisautta ja huolenpitoa tasavaltamme päämiehenä!

 

2 kommenttia:

HanneleKristiina kirjoitti...

Kiitos kauniista kuvista ja tekstistä. samat ajatukset ovat olleet itsell'ni ja toivon, että Jumala siunaa tämän presidenttikauden niin, että siitä on koko Suomen kansalle iloa ja turvaa.

ritvaliisa kirjoitti...

Meillä tuntuu olevan vaikeat ajat monestakin näkökulmasta, joten Rukousta ja Jumalan siunausta tarvitaan hyvinvointimme turvaamiseksi.