Sivut

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Kalaravintola Kalax

Kävin ensimmäistä kertaa Kalaravintola Kalaxissa. Toki olen kuullut siitä ja tiesin sen olevan Keilahallin luona, mutta  sijainti on minulle liian kaukana, eikä tule lähdettyä keskustasta. Kaupissa lenkillä ollessaan ei ole miellyttävää mennä herkuttelemaan hikisenä. Olen todella kaivannut sitä takaisin keskustaan, sillä Kalaxissa on ihanan maukkaita kalaruokia sekä kylmänä, että kuumana. Jälkiruoka ja kahvit kuuluvat myös lounaaseen.. Seisovasta pöydästä on mukava valita juuri omat herkkunsa. Sisustuksessa on nähty vaivaa lattiasta kattoon asiakkaiden viihtymiseksi. Tuore tulppaani pöydällä teki kotoisen olon, kuten myös ystävällinen palvelu. Istuimmekin ystäväni kanssa siellä kauan ja nautimme pitkästä lounaasta ja toistemme seurasta. Tutkimme jopa talon vieras/leikekirjaa. 

Tämän logon väri on kaunis tummansininen, vaikkei se näytä tässä siltä.
Voin vilpittömästi suositella paikkaa lounaalle tai juhlapaikaksi. Parkkipaikkoja riittää jokaiselle. Palvelu oli ystävällistä ja saimme tietoakin sopivasti. Flyygeli nurkassa täydensi kokonaisuuden, vain soittaja puuttui tällä kertaa.


Alla Kalaxin www -sivun osoite ja linkki fb -sivuille


Kalax kalaravintolat 


      


3 kommenttia:

HanneleKristiina kirjoitti...

Kaunista on ja varmaan maistuvaa. Kala-allergikkona vain katselen ja ajattelen , että kala olisi terveelinen ja kevyt ruoka. Nauti sinä minunkin puolestani.

ritvaliisa kirjoitti...

Harmillista, mutta ei kannata riskeerata. Mä olen aina pitänyt kalaruoasta. Äitini jäikin myrskyssä kalamatkalleen. Sen jälkeen eräs naapurin vanhapoika oli tuonut meidän ovelle yöaikaan ämpärillisen kaloja. Kauan mietittiin, mistä ne olivat peräisin.

Sulo Heinola kirjoitti...

Kala on terveellinen jatke hyvälle ravinnolle.
Kalaruoka pidentää ikää.