Sivut

lauantai 20. lokakuuta 2012

Maalaismarkkinat, koskenlaskua ja rallikyytiä


Vaalihumun keskellä Tampereen Keskustorilla oli maalaismarkkinat ja mikä ihana yllätys siellä odotti. Ei loimulohi ollut yllätys, vaan puitteet, lauta-aita, hienosti suunniteltu loimutustila ja ennenkaikkea nokipannukahvit. Kahvit porisivat samalla, kun nuotio loimutti lohifileitä. Harmi vain, kun vaalikopeilla tuli jo juotua, joten kahvi jäi nyt juomatta, mutta elämys oli nähdä tämä rakkaudella tehty myyntipaikka meitä varten.

 Ihastellessani Lassi-isäntä esitteli valokuvin matkailutoimintaa  maatilallaan Saarijärvellä ja ihastukseni sen kun lisääntyi. Koskenlaskua, traktorikyytiä ja jopa rallikyytiä on mahdollista tilata maatilalla käynnille. Hiljentymiseen on makasiinikirkko kävelymatkan päässä. 
Tietenkin herkkuruokia, loimulohta ja oman maan kotitekoista ruisleipää, Ritva-emännän leipomaa, ja paljon, paljon muuta on tarjolla. Kaikki tarjoilut ovat lähiruokaa. Kahvipensaat vain tuottavat sadon kaukana. 

tässä linkki heidän kotisivulleen http://www.roppilax.fi/

Nyt pitääkin ruveta suunnittelemaan bussiretkeä Saarijärvelle ja retkellä käydä tutustumassa Pariisintiellä myös korsusaunaan. 4 kommenttia:

HanneleKristiina kirjoitti...

Ihania ovat kalat katseltuna mutta syötynä saan niistä aleergiaa. olisi todella tervellistä ruokaa ja kuulemma maukasta. Hieno vaalipäivä kun saa myös syötävää.

Sulo Heinola kirjoitti...

Oli tosiaan herkullisen näköisiä kuvia sieltä kalamarkkinoilta.

ritvaliisa kirjoitti...

Kiitos kommenteista HanneleKristiina ja Sulo! Allergiat ovat harmillisia, tiedän sen kokemuksesta, mutta pysyvät suht koht aisoissa, kun välttää allergeenejä ympäristössään ja ruokavaliossaan ja lääkkeillä loput.
Noilla maalaismarkkinoilla on syytä olla aikaa, ettei kulje huomaamatta ohitse, sillä niitä herkkuja ei välttämättä saa muulloin Tampereelta. Lähiruoka olisi ihanne, niinkuin lapsuudessa sai ostaa naapureilta, osin myös vaihdettiin.

Anonyymi kirjoitti...

You should generously massage your head with this oil at night for flaunting a high quality curls next
day. The key to getting the most out of a hot oil treatment for hair is to continuously use it weekly if
you need it or every fortnight and youll definitely
see the results. com/hair-growth-products-top-things-to-know-before-purchasing-a-product
]hair growth products visit our website
howtomakeyourhairgrow-fasterandlonger. From my experience, it
is quite difficult to style hair immediately after a hot oil treatment,
so you might want to skip the curling iron or hot rollers.

As a hair growth stimulant, you can add 10 drops of rosemary oil, 10 drops of sandalwood oil and 10 drops of lavender
oil to 50ml of carrier oil and massage it into your scalp.