Sivut

perjantai 24. helmikuuta 2012

Lähde matkalle Israeliin

Kuolleessa meressä on mukavaa kellua.

  Lähde kanssamme Israeliin 23.9. - 30.9.2012. Tiberias kohteenamme. Matkanjohtajakaverinani on Hannu Keskinen, joka työskentelee Tartossa venäjänkielisten parissa. 
Vastuullisenä matkanjärjestäjänä on hyvinorganisoiduista ja -hoidetuista matkoistaan tunnettu Toiviomatkat. www.toiviomatkat.fi.  Ilmottautuminen ja lisätiedot sähköpostilla leino.ritva@gmail.com tai hannu.keskinen@sekl.fi. Soittaa voit Ritva Leino puh. 041 544 9550, jos jätät tekstiviestin, niin soitan sinulle. Paikkoja rajoitetusti jäljellä, joten pidä kiirettä.

S

3 kommenttia:

ritvaliisa kirjoitti...

Matkatoimisto Toiviomatkat palkittiin Kanta-Helsingin Vuoden 2011 Yritys -palkinnolla. Tapani Oksasen vuonna 1976 perustama yritys järjestää hyvin suunniteltuja laadukkaita kiertomatkoja Raamatun maihin ja etenkin Israeliin.

HanneleKristiina kirjoitti...

Kiitos matka esittestä. olisi todella hienoa lähteä, mutta minulla on niitä rajoituksia senverran, että kaukomatkat jäävät pois. Ikävä kyllä. Kotimaassa sitten sitä enemmän, mutta ihahna olisi ollut lähteä. Hyvää matkaa niile, jotka menevät ja erityisen siunattua.

JLe kirjoitti...

Olisihan se hieno lähteä- pitää miettiä kuitenkin vielä ja etsiä seuraa.