Sivut

maanantai 20. helmikuuta 2012

Ystävänpäivänä

Ystävänpäivänä taatalla herkuteltiin ystävänpäiväkahvilla.

Minusta on mukavaa käydä tapaamassa ikäihmisiä ja kuulla heidän kiehtovia tarinoitaan menneistä ajoista. Elämä monimuotoisuudessaan näyttää kasvonsa vasta elämän todellisuudessa. Kokemuksista kumpuaa värikirjo, jota nuoret opettelevat erehdysten kautta. Kun elämää on oppinut, on muuton aika. Jumala haluaa, että koko ihmiskunta pelastuu ja muuttaa Hänen luokseen asumaan ja siksi Jumala on valmistanut sinne tien. Meille ihmisille Hän antoi vapaan tahdon valita kadotuksen ja taivaan välillä.Taivaskoti on lahja, joka pitää jokaisen armosta itse vastaanottaa.
Joh 3:16

2 kommenttia:

HanneleKristiina kirjoitti...

Samoin minusta on mukava tavata ikäihmisiä. Meitä asui aikanaan kolme polvea samassa taloudessa ja totuin monen ikäisiin. Mummuni eli 96- vuotiaaksi ja vieläkin monet hänen elämnviisautensa ovat mielessäni ja puheissani. On suuri lahja, että saa oppia Jumalasta ja hänen teoistaa omalta suvultaan.

ritvaliisa kirjoitti...

Minulla oli iäkäs (adoptio)äiti ja siksi kai tulen erityisen hyvin toimeen iäkkäiden kanssa. Hän eli 87 -vuotiaaksi. Jumala oli tärkeässä osassa lapsuuskodissa ja sananlaskuviisaus tuli tutuksi.