Sivut

tiistai 8. toukokuuta 2012

Michael Monroe kirjamessuilla Tampereella


Michael Monroe oli kirjamessuilla Tampereella. Esiintyjänä hän oli erittäin miellyttävä. Ei tarvitse ihmetellä, että hän ja hänen bändinsä on  suosittu. Hän julkaisi kirjan ja jokaiselle nimikirjoitusta hakeneelle hän jutteli ystävällisesti välillä halaten, ikään katsomatta ja aikaa säästämättä. Huippu!
Rukoillaanpa joukolla, että hän tulee uskoon ja rupeaa ylistämään Jeesusta meille kaikille!


4 kommenttia:

HanneleKristiina kirjoitti...

Kiitos täsät blogista. olen joskus tavannut samantapaisissa merkeissä Monroen ja hän on todella ystävällinen ja tasapuolinen.Hienoa olisi, jos hän tulisi uskoon sillä hänen elämänsä on tietojeni mukaaan ollut aika värikästä. Kaikkihan me tarvitsemme Jumalaa ja olisi ihanaa jos hänkin voisi laulaa meidän kanssamme.

ritvaliisa kirjoitti...

Kiitos Hannele-Kristiina. Pelastit päiväni, sillä kuvittelin uskovien lähtevän joukolla mukaan rukouskampanjaan. Kai ne pelkää saastumista. Olen nyt näköjään ilkeä, mutta eiköhän Jumalan anteeksianto yllä tähänkin.

Sulo Heinola kirjoitti...

En tunne kovin hyvin näitä julkisen elämän taiteilijoita. varmasti heillä on omat murheensa ja jokainen tuputtaa heille innokkaasti omaa uskoaan.
Monroe on yksi Hanoi rockin tähdistä ja tehnyt kunnioitettavan uran.
Rukoilla ei mielestäni pidä siten, että haluaa muuttaa toista. Se olisi aika epäitsekästä.

ritvaliisa kirjoitti...

Suloensio, kyllä Jumala arvostaa jokaista ihmistä tasa-arvoisesti, sillä jokaisen ihmisen puolesta Hän kuoli häpeällisen kuoleman. Jumala haluaa, että kaikki pääsevät taivaaseen, mutta ihminen itse ei halua ja näin joutuu kadotukseen. Jumala ei vie ketään väkisin taivaaseen. Minusta on tärkeää, että rukoilemme jokaisen puolesta pelastusta, sinunkin ja Michaelin. Rukous on etuoikeus, jota Raamattu kehottaa tekemään, pyytämään suuriakin asioita. Sairaiden puolesta rukoileminen on ehdottoman tärkeä aihe esimerkiksi, sillä se muuttaa eli parantaa monia ihmisiä ilman määrää. Usko muuttaa ihmistä vain myönteiseen suuntaan, iloon ja vapauteen, niin että hyvä asia sekin on.