Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2013

Mielenosoitus 6.12.


Istuin liikennevaloissa bussissa, kun ulkoa kantautui melua. Tuntui siltä, kuin bussiakin olisi kepillä isketty äänestä päätellen. Otin muutaman kuvan ikkunan läpi. Hämäriä ja heijasteisia näistä tuli, mutta haluan silti jakaa eteenpäin, koska tapahtuma sai niin paljon huomiota lehdistössä ja vieläkin on rikkinäisiä ikkunoita vaihtamatta. 
3 kommenttia:

Sulo Heinola kirjoitti...

Yksi hyvä dokumentti tapahtumasta. Ylimmäinen kuva on paras, mutta alimmainen on suorastaan uhkaava kun mielenosoittajat lähestyvät bussia keppeineen.

HanneleKristiina kirjoitti...

Varmasti pelottava kokemus. Tämä ei kyllä ollut mielenositus kaikilta osin vaan ihan ilkivaltaa. Ikävää jos mielenosoitukset menevät tällaiseksi.

ritvaliisa kirjoitti...

Outo tunne tuli, kun yhtäkkiä melu valtasi korvat. Istuin toisella puolella bussia ja oli melkein pakko siirtyä kameran kanssa lähemmäksi katsomaan, mitä tapahtuu. En ollut kuullut tapahtumasta etukäteen mitään, mutta bussissa jo kuulin alkuperäisen ajatuksen tapahtumasta. Kamerani ei aiheuttanut hämminkiä, käänsivät kasvonsa poispäin, kun huomasivat. Kieltämättä minulle hienoinen pelon tunne tuli, mutta se johtui kuvaamisestani.