Sivut

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Kyläkauppa Tuurissa

Lisäänpä tähän vielä kuvan ulkopuolelta Tuurin ruokapuodista ja hotellin vastaanotosta. Junaseisake on tässä kohdalla ihan lähellä. Poikkesin kyläkaupassa, jossa ei tarvii paljoa kielitaitoa, on niin hyvät kansainväliset merkit tuotteista. Mutta miten kaupunkilaiset pärjää?


5 kommenttia:

Sulo Heinola kirjoitti...

Tämä oli vasta pieni osa kyläkaupan ruokaputiikkia.

ritvaliisa kirjoitti...

Sulo Heinola: Hehtaarihallihan se ruokapuotikin on. Ei tarkoitettu yksinäisen ruokaostoksiin. Mieluummin lenkkeilen raittiissa ilmassa.

seijastiina kirjoitti...

On tullut käytyä.
Itse olen niin kaksijakoinen, pidän suurista myymälöistä ja myös pienistä ♥

HanneleKristiina kirjoitti...

Ensimmäinen kuva vei minut Egyptiiin :) En ole koskaan käynyt Tuutin kaupaasaa, mutta on se kyllä liian iso minullle . ostosvalikoimaa varmasti löyttyy.

ritvaliisa kirjoitti...

Seijastiina: Onhan se joskus alessa kiva kiertää isokin myymälä ja hypistellä tavaroita. Kerran muuten torilla kierrellessäni ja hypistellessäni nostalgisia tavaroita, eräs myyjä sanoi, että sinulle kannattaisi maksaa palkkaa, olet niin hyvä myynninedistäjä. :)

HanneleKristiina: Se kuva on Tuurin Kyläkaupan ruokapuodin aulasta. Samalla siinä on Hotelli Onnentähden vastaanotto ja kahviloita välipalaa varten. Tavarapuoti on eri sisäänkäynnillä toisessa päässä pysäköintipaikkaa. Koko päivä menee kierrellessä, jos aikoo vähän nähdä aluetta, on se niin suuri. Hyvä seisova pöytä on ravintola Onnenkivessä tankkausta varten ravintolassa. Kauppakylässä on monia erikoismyymälöitä lisäksi.