Sivut

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kävelyretken varrelta


Viikko sitten metsäpolun varsi näytti tällaiselta. Matkalla oli siellä täällä rippunen luntakin. Sininen hetki osui sähkölinjojen kohdalle. Pian näitä ilmalinjoja ei ole maisemassa, sillä niitä ollaan kaivamassa maahan jo lähistöllä. Sitten ei myrskyt katkaise sähkölinjaa, eikä ukkoset silvo pylväitä säpäleiksi. Pian tuossa kävelypolulla on hiihtolatu. 7 kommenttia:

Sulo Heinola kirjoitti...

Onhan ne mukava kuvata rumat sähkölinjat ennenkuin johdot upotetaan maan alle.

ritvaliisa kirjoitti...


Hienoa, sitten minulla onkin paljon arvokkaita kuvia sähköpylväistä. ;)

Unknown kirjoitti...

Mukavan sorttinen blogi arjen asioista.

HanneleKristiina kirjoitti...

Hienoja luontokuvia. Erityisesti pidin havupuusta , jossa olivat latvat alhaalla. Pidän kovasti kuusesta ja männystä. Onhan se hyvä, että saaattte linjat jotka eivät katkea kaikisyta myrskyistä. Pian varmaan nämä ilmassa kulkevat ovat historiaaa.

ritvaliisa kirjoitti...

Kiitos kommentoinneista, Raimo Lehto ja HaneleKristiina! Mukavaa, että arjen pienet ilot kiinnostavat. Metsässä on todella psaljon kiinnostavia yksityiskohtia. Olen kuvaillut sähkölinjoja ja pylväitä noin vuoden ajan, koska minusta nekin ovat olleet kiinnostavan näköisiä. Syksyllä huomasin, että linjoja kaivetaan maan alle koko ajan. Eikös suuria sähkölinjoja ole ihan tunnetut taiteilijat suunnitelleetkin?

seijastiina kirjoitti...

Mukava kävelypaikka ja kauniita maisemia ja kuvia ♥

ritvaliisa kirjoitti...

Se on pari kilometriä pitkä valaistu pururata asutuksen vierellä. Sopivasti korkeuseroakin. Kesällä marjojakin löytyy polun varrelta.