Sivut

lauantai 4. tammikuuta 2014

Nivea ja Eucerin

Nivea -voide on ollut tuttu niin kauan, että luulin sitä suomalaiseksi tuotteeksi. Kun näin tämän liikkeen Berliinissä viime kesänä ihmettelin näkemääni. Tyttäreni totesi, että Niveahan on saksalainen tuote, tietysti sillä on täällä liike. Siispä tutkimaan. Totesin, että monia muita saman tehtaan tuotteita on kuulunut kotini käyttövoiteisiin. 
Eucerin aurinkovoide pelasti minut keväisiltä ihon punoituksilta. Allergisena ja erittäin herkkäihoisena olin juossut lääkärissä ja kokeillut kaikkea, kunnes menin Allergia- ja astmayhdistyksen toimistoon Terhin luo punanaamana kevään ensi auringonsäteiden vilahdettua. Eihän siellä ollut mitään uutta. Terhi otti kuitenkin tarmokkaana ihmisenä puhelimen ja soitti johonkin ja kertoi minun ongelmastani. Sieltä luvattiin lähettää minulle suoraan kotiin kokeiltavaksi voidetta. Se oli silloin uusi Eucerin -merkkinen aurinkovoide. Suojakerroin oli korkea, en muista mikä. Kotiin tulikin ihan normaalin kokoinen pullo. Innokkaana kokeilin, ja kas, punaisuus katosi ja ihottuma kasvoista, joka oli ehtinyt tulla. Minustahan tuli tuotteelle ehdoton käyttäjä. Siitä lähtien nämä tuotteet ovat kotonani aina valmiina käyttöön. Kiitos Terhi ja kiitos Nivea ja Eucerin -tuotteille. 6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nivean tuoksu on ihanan raikas - kestosuosikki!

Sulo Heinola kirjoitti...

Mielestäni nämä ihovoiteet ovat tarkoitettu naisten hempeälle pinnalle, mutta joillakin voiteilla on tosiaan tullut kutinaan apua. :-)

ritvaliisa kirjoitti...

Anonyymi: Olet samaa mieltä kanssani, pidän Nivean tuoksusta.

Sulo Heinola: Mitäs, jos kurkkaisit kaappiisi, luultavastin löydät miesten tuotteen nimeltään, Nivea.

Kiitokset kommenteista.

HanneleKristiina kirjoitti...

Minäkinoletin että Nivea suomalainen tai ainkin oli tutttu tunne aina. Nivea on niiin vanha voide että sitä tulee ostettua silloinkin kun ei ole tarkoitus.
Tuoksu on tidella mielllyttävä.

seijastiina kirjoitti...

Äitin käytti aina Niveaa kasvoille.
Jännää tietoa että minäkin sitten luulin ,että Suomestahan se..
Hyvä voide ihan, pitääkin ostaa.

ritvaliisa kirjoitti...

Niveaa ja vaseliinia käytti 85 v. ystäväni ja hänellä oli aivan sileä iho loppuun asti. Kävin kaupassa ja ostin Niveaa, olin sen unohtanut välillä voidepaljoudessa. Kiitos HanneleKristiina ja Seijastiina kommenteista.