Sivut

tiistai 31. joulukuuta 2013

Onnellista ja armollista Uutta Vuotta 2014 teille kaikille ja kiitos kuluneesta vuodesta!

Valo loistaa pimeydessä, Ei valoa muuten huomaisikaan, ellei olisi pimeää. Viikko ennen joulua satoi lunta ja näytti siltä, että tulee luminen tunnelmajoulu. Toisin kävi. Alla olevan lumiukon ehti tehdä eräs lapsi talostamme vähäisestä lumimäärästä. Pienistä asioista tulee suuria unelmien täyttymyksiä ja suuret mietteet kuivuvat joutavina ilmaan. Näin meillä usein unelmat ja suunnitelmat muuttuvat meistä riippumattomista syistä. 

Näin uuden vuoden kynnyksellä miettii mennyttä vuotta, mitä se on merkinnyt minun kohdallani. Vaikka terveys on reistaillut, niin olen saanut hyvän hoidon joka tilanteessa. Syksyllä eräänä aamuna en pystynyt kävelemään, mutta Jumala nosti minut muutaman päivän kuluttua jalkeille. Olen saanut matkustella normaalia enemmän ja näin ollen kokemuksia on kertynyt uusista, tutuista historiallisista asioista, mm. Turkissa Paavalin jalanjälkiä seuraten. Olen saanut tehdä hienoja matkoja muutenkin, nauttinut konserteista, luonnosta, eläimistä ja saanut olla ihanien ystävien seurassa. Olen saanut  kokea suunnatonta Jumalan huolenpitoa. Te, kaverit täällä netissä, olette osana hyvinvointiani ja iloani. 

Kiitollisin mielin kiitän teitä kaikkia kuluneesta vuodesta, toivotan teille 
Onnellista Uutta Vuotta 2014 
tällä hetkellä rakettien paukkeessa. 4 kommenttia:

Sulo Heinola kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta Sinullekin!
Tässä rakettien paukkeessa on mukava muistella mennyttä vuotta ja olla onnellinen kun saa olla näkemässä uuden vuoden alkavan vuoden.

HanneleKristiina kirjoitti...

Kiitos toivotuksesta!
Hyvää Uuutta Vuotta sinulle Ritvalissa <3
Mennnyt vuosi on ollut monivaiheine, mutta tässä sitä olaan.
<3

seijastiina kirjoitti...

Onnellista Uutta Vuotta :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnellista tätä vuotta!