Kävin tyttäreni kanssa perinteisellä lauantailounaalla. Tällä kertaa se oli herkullinen buffetlounas Kuninkaankadun kävelykatuosuudella. Perinteemme alkoi jo noin 35 vuotta sitten. Silloin asuimme Hervannassa ja kävimme lauantaiostoksilla, jolloin oli edullistakin käydä yhdessä ulkona syömässä. Silloin olimme usein Saludissa, joka oli uusi ruokailupaikka. Saimme näin yhteistä aikaa hieman lisää, kun ei kotona tarvinnut arkiaskareisiin heti ruveta. Halusin olla tyttäreni kanssa viikonloppuna sataprosenttisesti läsnä, sillä viikot menivät työn ja iltaopintojen merkeissä. Otin kotona usein puhelimenkin pois seinästä, ettei kukaan voinut häiritä yhteistä aikaamme.
Palvelu oli ystävällistä. Kun kysyin saanko kuvata, niin minustakin otettiin kuva.
Katselin ympärilleni kaunista ravintolaa, että voisin ottaa kuvia, mutta kaikki pöydät olivat täynnä ja tuntui nololta ottaa kuvia ruokailijoista. Sitten yhtäkkiä kaikki lähtivätkin yhtaikaa pois.
Menen toistekin tänne, kun sopiva aika tulee.
7 kommenttia:
Kodikas ja hieno ympäristö. Ikävä kyllä en syö kalaa, mutta muuten voisi poiketa :)
Ihastuttava paikka ♥
Hyvää sunnuntai iltaa.
Minulla oli kaalikeittoa ja lättyjä.
Itse tehty.
Sushia en ole syönyt, mutta tiedän sen olevan itämainen hieno kalaruoka.
Varmasti herkullista sopivassa seurassa ilman kiirettä.
Hyvää alkavaa viikkoa!
Paikka oli viihtyisä ja ihastuin todella. En ole aiemmin huomannut tätä ravintolaa, mutta tuskin on kauaa ollut. Japanilainen ruoka on todella hyvää. Kala on taas mun herkkuani. Tämä on saman omistajan toinen paikka Tampereella. Ortodoksikirkon luona on vanhempi.
Kiitos kommenteista, HanneleKristiina ja Seijastiina. Ilta meni oikein mukavasti. Teille molemmille hyvää työviikkoa!
Sulo Heinola, Japanilainen ruoka on kevyttäkin. Erityisesti joulunajan runsaiden ruokapöytien jälkeen oikein tervetullut herkkupöytä.
Kiitos ja samoin sinulle hyvää arkiviikkoa!
Tunnelmallisen näköinen ruokailupaikka - sushia en ole koskaan syönyt mutta täytyy joskus kokeilla sitäkin :)
Suvi Kullström, kannattaa kokeilla. minä ihastuin, kun ensimmäisen kerran maistelin muutama vuosi sitten.
Lähetä kommentti